EXPLORA JOURNEYS CRUISE REVIEW

Share the Inspiration:

Explora Journeys, een review, mocht u nog twijfelen…

U weet misschien dat wij onlangs de eer hadden een cruise te mogen maken op het nieuwe schip Explora I van Explora Journeys van Glasgow naar Reykjavik. Explora I heeft momenteel de prestigieuze titel van ‘s werelds meest luxueuze cruiseschip. Het wordt gezien als een opmerkelijk meesterwerk op zee, waar luxe en comfort een nieuwe betekenis krijgen. Van de luxe en royale suites tot de uitstekende service en moderne voorzieningen, onderscheidt Explora I zich op het gebied van maritiem reizen. Wat ons betreft zijn dit een paar belangrijke redenen:

Een prachtig design

Het ontwerp van het schip is een waar staaltje van architectonische en interieur finesse. Naast cruise creator en luxury cruise agent ben ik al 25 jaar interieurarchitect en ik moet zeggen… ik ben diep onder de indruk! De luxe inrichting, extravagante meubels en minutieuze aandacht voor detail creëren een sfeer van ongeëvenaarde elegantie. Het doel was een boetiek hotel op zee te creëren en wat ons betreft is dat helemaal gelukt! Vooral de prachtige lobby lounge is indrukwekkend! Maar ook de buitenruimtes en de gezellige barren en alle zwembaden zijn prachtig en misschien is het enige probleem dat de ligbedden zulke heerlijke dikke kussens hebben dat het moeilijk is niet in slaap te vallen.

Ruime Suites

Passagiers worden getrakteerd op royaal bemeten, goed uitgeruste suites die doen denken aan luxe hotelkamers. Deze accommodaties hebben allemaal privébalkons met ligbed, inloopkasten en luxueuze badkamers met marmeren accenten.

Wereldklasse Dineren

Het schip biedt een gevarieerd scala van zes gastronomische eetgelegenheden, waaronder restaurants met gerechten bereid door gerenommeerde sterren chef-koks, internationale gerechten en een voortreffelijke selectie wijnen, overal aan boord te verkrijgen. U kunt zich met elke maaltijd tegoed doen aan culinaire hoogstandjes, van de mediterrane keuken bij Med Yacht Club tot Franse lekkernijen bij Fil Rouge en Pan-Aziatische heerlijkheden bij Sakura. Zelfs het diner, lunch en ontbijt in de Emporium Market Place is een super ervaring.

Uitzonderlijke Service

Het hoogopgeleide personeel biedt onberispelijke service. Persoonlijke aandacht voor de behoeften van de passagiers. De eerste weken was het natuurlijk even wennen voor al het nieuwe personeel op een totaal nieuw schip maar wat hebben ze zich goed ontwikkeld. Het is fantastisch te zien hoe snel dit team op elkaar is ingespeeld.

Amusement en Activiteiten

Het schip biedt een breed scala aan entertainmentopties, van (intieme) concerten shows tot het casino en luxe spa’s ( gratis toegang voor iedereen), zodat passagiers activiteiten kunnen genieten die op hun interesses zijn afgestemd.

Exclusieve Voorzieningen

Explora I beschikt over exclusieve voorzieningen zoals infinity pools , privélounges, kunstgalerijen en zelfs on-board winkels met high-end merken. Het aanbod in deze winkels is echt bijzonder mooi! Opvallend is dat het het enige cruiseschip is met een Rolex boetiek aan boord.

Cruisebestemmingen

Of je nu door de Middellandse Zee, de Caraïben of andere schilderachtige locaties vaart, passagiers worden getrakteerd op adembenemende uitzichten en bezoeken vaak minder bekende bestemmingen.

Culturele lezingen en Excursies

Explora I biedt culturele en programma’s, zoals lezingen, kooklessen en kunsttentoonstellingen, waardoor passagiers kansen krijgen om te leren en hun horizon te verbreden. Er is een breed aanbod aan excursies.

Luxe All-Inclusive Ervaring

Explora I biedt all-inclusive arrangementen, die niet alleen accommodatie en diner omvatten, maar ook fooien en zelfs premium dranken. Champagne Moët et Chandon Brut Impérial vloeit even rijkelijk als water.

Kortom, dit schip biedt een drijvend paradijs dat elegantie, comfort en eersteklas service naadloos combineert. We hebben al heel wat cruises gemaakt maar dit is misschien wel zeker een van de mooiste schepen op zee.

Het belooft een ervaring waarin elk moment een genot is, waardoor het de ultieme keuze is voor reizigers die het allerbeste zoeken in luxe cruisevakanties. En wat we vooral geweldig vinden is dat Explora echt luistert naar alle commentaren en aanbevelingen van reizigers en heel snel schakelt om verbeteringen en aanpassingen te doen.

Your Personal Cruise Creator I Gert van Loenen jr.