You dream....we realize

We provide you with a unique, carefree, and unforgettable cruise experience

your personal cruise consultant

een persoonlijke aanpak

Het is u vast al opgevallen… wij werken niet zoals de andere grote cruiseaanbieders.

Nee… we hebben geen zoekmachine
Nee…. we tonen niet alle cruise-opties op de website
Nee…. we werken niet met elk cruisebedrijf

Ja….wij adviseren persoonlijk en op maat
Ja… wij luisteren naar uw wensen en adviseren speciaal voor u
Ja….we hebben hele mooie aanbiedingen
Ja…. we werken rechtstreeks met de cruisemaatschappijen
Ja….we hebben een team met meer dan 20 jaar ervaring
Ja… we zijn helemaal gek van cruisen!

Wij bieden u graag een cruisevoorstel op maat aan dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld ter inspiratie en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw cruise op maat maken. Wij adviseren u graag! Een juiste cruise-klik is voor ons essentieel!

Wij zijn uw persoonlijke cruise consultant.

ARROW CRUISE TRAVEL

Arrow Cruise Travel Nederland is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het steeds populairdere reissegment: cruises. Als ervaren cruisers staan wij onze klanten te allen tijde bij om hen een onovertroffen en persoonlijke ervaring te bieden!

Naast de gedreven Gert van Loenen Jr. en Guido Alleman staat een team met meer dan 20 jaar ervaring.

Wij gaan met u op zoek naar uw droomcruise en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. U hoeft alleen nog maar te genieten van een heerlijke ontspannen vakantie.

Met onze Conciërge Service blinken wij uit in het plannen van uw reis. We zorgen ervoor dat alles van tevoren geboekt of gereserveerd is voor een onbezorgde reiservaring.

Een VIP-ondersteuning bij uw droomcruise.

Dus voor een zorgeloze cruise met net dat beetje extra staat uw persoonlijke cruise consultant voor u klaar.

wij regelen alles

Onze Conciërge Service

Droomt u van een cruise, maar hebt u het gevoel dat er iemand zou moeten zijn om te helpen bij het plannen ervan? Dat u gewoon bij die ene persoon terecht kunt en antwoord krijgt op alle vragen, in plaats van uren achter het computerscherm te zitten? Dat veilige gevoel?

Wij bieden het u graag aan!

Met onze Conciërge Service blinken we uit in het plannen van uw reis. We zorgen ervoor dat alles vooraf is geboekt en georganiseerd voor een zorgeloze reiservaring.

In de altijd gestreste wereld waarin we leven, heeft u de mogelijkheid om een beroep te doen op een persoonlijke assistent, uw baken van rust.

Wij helpen u graag bij volgende zaken: 

  • Reserveringen maken voor restaurants

  • Spa-afspraken vastleggen

  • Bezienswaardigheden ontdekken

  • Excursies boeken bij de rederij

  • Privé-excursies uitwerken

  • Vervoer organiseren

  • Stoelreserveringen in het vliegtuig boeken

  • Tickets reserveren voor evenementen/concerten

  • Visa regelen

…en nog veel meer…

Een VIP-ondersteuning bij uw droomcruise!

Voor vragen mail ons op info@cruisetcetera.com of gert@arrowcruises.nl

Alles over luxe cruises

voor uw perfecte cruise

Een cruiseschip neemt u mee op een rondvaart langs de mooiste kustplaatsen, pittoreske dorpjes of grote metropolen. U wordt  wakker en u bevindt zich elke dag op een andere plek, zonder dat je elke keer uw koffers hoeft in- en uit te pakken.

In elke haven worden excursies aangeboden, maar u kunt ook op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. Natuurlijk kunt u aan boord blijven om te genieten van de faciliteiten van het schip. Met de wellness aan boord kunt u zich ook lekker laten verwennen. Daarnaast is het mogelijk uw dagelijkse training in de sportschool voort te zetten of een duik te nemen in het zwembad.

Alle maaltijden zijn altijd inbegrepen. Naast het hoofdrestaurant en een buffetrestaurant hebben veel schepen ook specialiteitenrestaurants aan boord, die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld de Japanse-, Franse- of Italiaanse keuken. Ook is er een aantal prachtige all-inclusive cruisemaatschappijen die garant staan ​​voor nog meer zorgeloos varen.

Aan boord van het schip werken veel medewerkers dag en nacht om uw cruise tot in de puntjes te verzorgen. ‘Service met een glimlach!’ De dagelijkse live optredens van bands, de theatershows en de gala-avonden maken uw cruise compleet.

Voor u het weet bent u net als wij een Cruise Junkie; helemaal verslaafd aan cruisen!

VIP CRUISES

INTERLINE CRUISES

“Elke klant is uniek en dus anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: behoefte aan kwaliteit en service. De service is letterlijk onbeperkt: 365 dagen per jaar, 24 uur per dag!”

“We vinden het – zeker nu – belangrijk dat u goed geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. U heeft het al druk genoeg, dus laat ons het allemaal regelen.”

Your Dream Starts here